Betalen 2.0

Het platform dat zekerheid toevoegt aan betaalafspraken

wat wij mogelijk maken
Innovatief platform

Met ons platform stellen we partijen in staat om innovatieve diensten aan te bieden gebaseerd op geoormerkt geld. Dit geld is verbonden aan een bestedingsdoel voor een specifieke ontvanger of geld dat alleen op bepaalde plaatsen of onder bepaalde voorwaarden mag worden uitgegeven.  

Er zijn talloze toepassingen van geoormerkt geld zoals: beheer van persoonlijke uitgaven, kleed- en zakgeld, persoonsgebonden budgetten,afbetaling van schulden, budgetbeheer, bewindvoering, volgen van schenkingen aan goede doelen, afrekene ritten met het openbaar vervoer, toegangskaartjes, pay-as-you-go.

Dagelijks betalingsverkeer

Via ons platform kunnen gebruikers SEPA overboekingen verwerken. Met onze bijbehorende betaalpas kan de gebruiker betalen bij alle pinautomaten, geld opnemen bij alle geldautomaten en online bestellingen betalen.

De diensten van onze partners sluiten daardoor automatisch aan op de bestaande betaalinfrastructuren.

Dagelijks betalingsverkeer, betaal overal

Gestapeld betalen

Geoormerkte bedragen en niet-geoormerkt geld kunnen worden gecombineerd voor het doen van een enkele betaling, zolang alle geoormerkte bedragen voor die uitgave geschikt zijn.  

Een voorbeeld is de combinatie van een bijdrage van een derde voor de aankoop van een ijskast gecombineerd met de eigen bijdrage, waardoor de leverancier niet ziet dat de 2 betalingen zijn samengevoegd.

Gestapeld betalen

Veilig en zeker

Voor de afwikkeling van betalingen via het platform bieden we een aantal garanties. De bedragen van onze klanten staan veilig op kwaliteitsrekeningen bij grote Nederlandse banken. Betalingen worden alleen uitgevoerd binnen de aan de bedragen verbonden voorwaarden. Het platform is veilig en door een onafhankelijke organisatie getest op de door ons genomen beveiligingsmaatregelen. Tenslotte, onze dienstverlening staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

De privacy van onze klanten staat voorop. Hun gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening en die van onze partners en conform onze algemene voorwaarden. Deze gegevens zijn niet beschikbaar voor commerciële doeleinden, zonder de expliciete toestemming vóóraf van de betreffende gebruiker.

Veilig en zeker

In het hart van de dagelijkse routine

Samen met onze partners bieden we de gebruikers ondersteuning voor alle dagelijkse financiële handelingen, zoals boodschappen doen, saldo bijhouden, betaling van vaste lasten, geldopnames, pinbetalingen, verzekeringen, etc. Dit is prettig voor de gebruiker die met één instrument uit de voeten kan en dit instrument ook door en door leert kennen.

Het is daarnaast goed voor onze partners, die hun diensten leveren op een platform dat door een groeiende groep gebruikers dagelijks intensief wordt gebruikt.

Dagelijkse routine

Alles in één hand

Elke eindgebruiker heeft bij ons één account, ook al maakt hij of zij gebruik van meerdere diensten bij verschillende van onze partners. De gebruiker heeft daarmee zijn of haar financiën en alle toepassingen van onze partners overzichtelijk in één hand.

Een tegemoetkoming voor reiskosten, via de WMO bijvoorbeeld, kan eenvoudig worden gecombineerd met korting van de vervoerder, eigen geld en geld van medereizigers; allemaal in één betaling.

Alles in een hand

De mogelijkheden zijn eindeloos

We zijn continu op zoek naar partners voor nieuwe toepassingen.
Interesse? Neem dan contact met ons op!

CONTACT